Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δήμητρα Γαλή -Χειλάκου πρωταγωνιστεί στην ξενόγλωσση εκπαίδευση με 32 χρόνια πρωτοπορίας στην διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας.
Πρωταγωνιστούμε με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Αγγλικής γλώσσας από το 1985 συνδυάζοντας τις και με τους αποτελεσματικούς παραδοσιακούς τρόπους εκπαίδευσης. Οι παλαιότεροι μαθητές μας έχουν γίνει γονείς και σήμερα μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.
Επί 32 χρόνια, τα προγράμματα σπουδών, πρωτότυπα και καινοτόμα, έχουν παράγει εκατοντάδες επιτυχόντες στις Εξετάσεις Πτυχίων Ξένων Γλωσσών που αποτελούν την απόδειξη της επιτυχημένης πορείας μας.
Η σύγχρονη εκπαιδευτική τεχνολογία που όλο και περισσότερο χρησιμοποιούμε καθιστά το μάθημα ευκολότερο κι ενδιαφέρον προκαλώντας τα παιδιά να αγαπήσουν τα Αγγλικά ώστε να μην αποτελεί μια ακόμα βαρετή μαθησιακή διαδικασία. Οι διαδραστικοί πίνακες δηλαδή η χρήση εποπτικών μέσων, Ε – books,tablets και προγράμματα multimedia καθώς και υλικό που ανεβαίνει στο site μας για να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι μαθητές θα βοηθήσει πολύ προς αυτήν της κατεύθυνση.
Η απόδειξη της άριστης εκπαιδευτικής διαδικασίας που ακολουθούμε είναι η απόκτηση ,50 περίπου πτυχίων κάθε χρόνο από τους μαθητές μας στις εξετάσεις για αναγνωρισμένα πτυχία της Αγγλικής γλώσσας.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων κάθε χρόνο φτάνουν από 96% έως 100% σε επιτυχίες.
Οι μαθητές μας πάντα φτάνουν στον στόχο τους, την απόκτηση δηλαδή του πτυχίου που επιθυμούν.

Η διαφορά μας δεν είναι ότι προσφέρουμε απλή διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας αλλά ολοκληρωμένη εμπειρία εκπαίδευσης με προνόμια και παροχές για τους μαθητές μας.

• Δωρεάν εξάσκηση της γλώσσας σε tablet ή υπολογιστή με προγράμματα multimedia που θα έχουν τα βιβλία μας.
• Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία κατά την διάρκεια της εβδομάδας εάν δεν έχουν κατανοήσει κάποιο γνωστικό αντικείμενο.
• Δωρεάν επανάληψη ύλης ή και ενισχυτική διδασκαλίας το καλοκαίρι για όσους μαθητές το επιθυμούν.
• Δανειστική βιβλιοθήκη για όλες τις ηλικίες των μαθητών μας.
• Ψυχαγωγικά ταξίδια και εκδρομές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
• Δωρεάν εξάσκηση και βελτίωση μέσα από extra listening and oral (προφορικά) practice.
• Mock exams (διαγωνίσματα προσομοίωσης) πριν τις εξετάσεις.
• Oral interview practice (προσομοίωση προφορικής εξέτασης)με επίσημη native speaker εξετάστρια.
• Συμμετοχή σε εορταστικές εκδηλώσεις.
• Δυνατότητα των μαθητών μας να μπαίνουν σε πλατφόρμα του Κ.Ξ.Γ μας, για να ενημερώνονται για τα δρώμενα του Φροντιστηρίου μας καθώς και την ύλη των τεστ τους και τις βαθμολογίες τους μαζί με άλλα links ή χρήσιμα video που θα τους βοηθήσει να εξοικειωθούν με την γλώσσα.

Η διαρκής ενημέρωση στα νέα βιβλία, τις νέες ιδέες και τις νέες εξελίξεις , μας επιτρέπει να ανανεωνόμαστε και να βελτιώνουμε συνεχώς τα προγράμματα μας προς όφελος των μαθητών μας.

picture: